Wednesday, May 17, 2006

Poetes catalans d'ara


Barcelona: homenatge als poetes de les Illes

Barcelona ret homenatge a la col·lecció literària d'ACA "La veu del poeta"

Antoni Vidal Ferrando, Miquel López Crespí, Marià Villangómez, Jaume Pomar, Cristòfol Serra, Joan Serra, Miquel Cardell, Francisco Díaz de Castro, Diego Sabiote, Bartomeu Fiol...



L'Espai Mallorca de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona retrà homenatge avui a la col·lecció literària "La veu del poeta", que produeix la fundació Àrea de Creació Artística (ACA) i que recull en un disc compacte els fragments més importants i destacats de les obres de deu poetes mallorquins.
Així ho va anunciar ahir en roda de premsa el president i fundador d'ACA, Antoni Caimari, qui va explicar que a l'acte d'homenatge a la ciutat de Barcelona hi seran presents cinc dels deu poetes protagonistes d'aquesta col·lecció, que participaran després en una festa que també "homenatja la poesia mallorquina".
Caimari subratllà que la col·lecció "és present en nombroses biblioteques de Barcelona" i ressaltà que actualment els enregistraments "formen part de l'important patrimoni cultural". "Aquesta és una bona iniciativa que dóna una identitat a Mallorca", destacà el president d'ACA, qui assegurà que aquesta proposta "ajudarà que l'Illa es desenvolupi culturalment".
La col·lecció "La veu del poeta", que és produïda en col·laboració amb el Consell de Mallorca, està formada per deu discs compactes traduïts al castellà, a l'anglès i també a la llengua catalana. En aquestes gravacions es recullen els fragments més importants de les obres més destacades d'escriptors de l'altura d'Antoni Vidal, Bartomeu Fiol, Miquel López Crespí, Jaume Pomar, Cristòfol Serra, Joan Serra, Miquel Cardell, Francisco Díaz de Castro, Diego Sabiote i Marià Villangómez.
Efe
Diari de Balears (16-V-06)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home